Sma Tori

Ik hou wel van een rollenspel, en jij?

Hallo Arki Noh, Ik ben Candisha en ik hou van ontzettend veel mannen in uniform: ik vind ze zó sexy! En vooral politie-uniformen. Mijn man is brandweerman en wij hebben een relatie dipje. Het is niet meer wat het eerst was en het is erg vervelend dat ik niet meer zo aan mijn trekken kom. Ik hou ontzettend van mijn man hoor maar ik wil ook plezier maken.

Een goede vriend van ons is inspecteur bij het KPS en heeft ons geholpen toen er bij ons was ingebroken. Doordat hij intensief met de zaak bezig was, kwam hij geregeld langs en ook als mij man er niet was. In een onschuldig gesprek heb ik wel eens tegen heb gezegd dat ik een fantasie had dat ik omgang had met een ‘bad-cop’.

Hij zei dat hij ook wel van rollenspellen hield maar die van hem wel erg bizar is en dat hij dat nooit aan zijn vrouw durfde te zeggen. Ook tegen mij is hij erg terughoudend.

Op een avond toen mij man op de kazerne was, stond meneer de inspecteur voor de deur. Hij zei dat ik had gelogen over het onderzoek en bewust verkeerde informatie had gegeven. Ik wist niet wat mij overkwam en wat ik hiermee aanmoest. Toen zij hij met een strenge toon: “Mevrouw, u bent gearresteerd. Meekomen. Nu.”

We belande in een afgelegen hotelkamer en daar heb ik de meest gepassioneerde momenten van mijn leven gehad. Nadat wij op de weg terug waren vroeg ik hem wat zijn fantasie was. Ik wilde het namelijk zo graag weten aangezien hij mijn fantasie heeft vervuld.

Na veel aarzeling en dat ik niet moest lachen zei hij dat hij zich als baby wilde verkleden met luier en al. Ik wil door jou geknuffeld en verzorgd worden, een flesje krijgen als een moeder die zich over mij ontfermt. Ik wist niet wat ik hiermee moest en toe hij me afzette zei ik dat we dat zeker nog een keer zouden doen.

Arki Noh, wat moet ik met deze situatie doen. Ik heb hem wel beloofd en hij heeft mijn fantasie wel vervuld. Is toch normaal dat ik mannen in uniform sexy vind. Ik dacht dat hij ook een normale fantasie zou hebben maar dit had ik echt niet verwacht hoor. Hebben jullie tips wat ik zou moeten doen? Ik wil hem ook niet teleurstellen.

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal aangepast.
Wil jij jouw verhaal ook anoniem met ons delen? Stuur deze dan naar arkinohsu@gmail.com. Wij publiceren jouw verhaal gegarandeerd 100% anoniem.

Wat vind jij? Reageer hieronder: