Sma Tori

Ik merkte niet eens dat ik zwanger was van mijn oudere buurman

Hi Arki Noh, ik ben Gwen en ik ben 17 jaar oud. Een jaar terug had ik omgang met mijn buurman John die een flink wat ouder is. Ik denk dat hij 48 jaar oud is maar jij jokt altijd over zijn leeftijd. Misschien voel ik me aangetrokken tot oudere mannen omdat ik mijn vader nooit gekend hebt. Maar goed dat zeggen mensen uit mijn omgeving.

Ik slikte de pil maar vergat hem af en toe. We hadden omgang zonder condoom. Ik stond er eigenlijk niet bij stil dat ik zwanger zou kunnen raken. Daarom heb ik geen zwangerschapstest gekocht om het te testen.

Bloedverlies
Ongeveer 3 weken later kreeg ik een beetje bloedverlies. Ik had ook buikpijn. Ik dacht eerst dat ik ongesteld moest worden. Maar na een paar dagen werd het erger. Meer kramp en meer bloedverlies. Het was zelfs zo erg dat maandverband amper hielp.

Oma
En toen voelde ik het. Ik voelde dat de vrucht uitgestoten werd. Het floepte als het ware uit de baarmoeder. Ik schrok me rot en belde als eerste mijn oma om te vragen wat het was. Zij vertelde me dat ik waarschijnlijk een miskraam heb gehad. Mijn oma heeft het zelf ook meegemaakt.

Waarom?
Het eerste wat ik dacht was: had ik nou maar een zwangerschapstest gedaan. Ik was er kapot van. Hoe kan het dat ik een miskraam heb gekregen? Komt het doordat ik rook en drink? Ik weet dat ik er niet achter zal komen. Ik probeer het te vergeten maar dat kost best veel moeite. Ik heb het verteld aan John en hij schrok. Hij was best opgelucht dat ik een miskraam heb gehad. Omdat buurvrouw Judith dan van hem zou scheiden.

Niet dat ik het erg zou vinden hoor. Wat heeft die vrouw een attitude zeg. John komt zwaar tekort bij haar omdat ze alleen maar aan haar carrière denkt en geen tijd voor hem heeft omdat ze elke dag overwerkt. Maar goed..

Condoom
Ik slik nog steeds de pil, maar ik ga overstappen op de prikpil. Verder heb ik me voorgenomen dat John altijd een condoom moet gebruiken. En als ik weer per ongeluk zwanger word, dan kies ik ervoor om het te houden. Ik wil niet nog een kindje verliezen!’

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal aangepast.
Wil jij jouw verhaal ook anoniem met ons delen? Stuur deze dan naar arkinohsu@gmail.com. Wij publiceren jouw verhaal gegarandeerd 100% anoniem.

Wat vind jij? Reageer hieronder: